..all about her preps to become a bride…

Siapa lagi terkena? July 6, 2010

Filed under: random — nurathiah84 @ 3:41 PM
I rasa ramai blogger mengalami comment tetiba hilang secara sengaja/tak sengaja?.
HaHaHa.
Apa ni, blogspot?
Main chak-chak pulak die.
Chak-chak, tak nampak terus.
Tenggelam terus.
Adoi.
Eii, sedihla macam ni.
Kenapa tak approve comment dari mereka?
SobsSobsSobs
Bengom.
 

Lelaki, memang begini? June 16, 2010

Filed under: random — nurathiah84 @ 5:30 PM
He told me that he just bought a new PSP tadi.
Hati I remuk.
Dalam hati I,“Eyh, tak nak kawen ke mamat ni”

Lelaki memang macam ni, ke?
Dia memang tak risau ya tentang perbelanjaan wedding nanti?
Bab money memang sensitif to discuss, kan?
Tapi, macam mana ya, nak sedarkan dia tentang, banyak lagi nak pakai duit ni.
Honeymoon faham, honeymoon?
Haha.
Kursus kahwin pun tak pergi lagi, ada hati nak bicara tentang honeymoon.
Tihihi, maaf, teruja terlebeyh.
Adui, pening.
Kang ditegur, merajuk.
Yelah, duit gaji dia kan.
Bukan duit I, pun.
Nampaknya, I kena susun strategi ni.
=p
 

Tekanan perasaan June 10, 2010

Filed under: random — nurathiah84 @ 7:12 PM
Saya rasa saya tak suka baju saya.
Saya dah cakap, jangan buat chunky beads.
Ada jugak.
Saya dah cakap, veil mahu pendek sahaja.
Tapi mak datuk, panjang gella.
Jadi sekarang?
Redha ajala.
Simpan Rizman Ruzaini dalam hati nampaknya sekarang.
Hahahahhahaha.
Berangan tak sudahhhhhh!
Lagi satu hari.
Seperti tiada perasaan.
Sebab, initially tak mahu majlis tunang pun.
But, being the only daughter in the family, my parents insist to have.
Dan dia, lelaki sulung dalam family, parents dia mahu merasa meminang itu bagaimana.
Jadi, ala kadar sahaja, buat yang termampu.
Untuk memenuhi impian parents kami berdua.
=)
 

Mahu baju Zery Zamry? May 23, 2010

Filed under: promosi,random — nurathiah84 @ 3:47 PM
Terbaca status Zery Zamry kat facebook. Terus click kat link blog Zery. Oh my, dia nak jual design-design die yang dulu. If only i tak tempah baju tunang lagi, harus i grab one!

RM1200

RM1000

RM600
Owh, i adore the third pic. Untuk baju raya bole? ekekeke.
More from his site: Zery Zamry

 

Anyone, interested? May 12, 2010

Filed under: promosi,random — nurathiah84 @ 12:51 AM
Ini kesah nak tolong kawan.
Cik adik manis, Nahwal mahu mencari orang ganti untuk slot Ayang Kamell pada:
25 Septemper 2010 (Daytime)
Anyone yang masih mencari MUA?
Ayang Kamell makeup cantek.
Nah, hasil air tangan Ayang Kamell:


More pictures to view, click:
So, for those yang nak tau his rate and others, kindly contact cik adik manis Nahwal.
Email to contact: nurun_nawal@yahoo.com
Blog to view: Ini Perempuan Jujur
Don’t worry, makeup rate die tak exceed 1k.

 

Exam week means no update April 25, 2010

Filed under: random — nurathiah84 @ 3:11 PM
Current status: Busy with final exam

Will start blogging back on 8th May 2010.
InsyaAllah

Daa.

 

Jakel Shah Alam dibuka esok. April 23, 2010

Filed under: promosi,random — nurathiah84 @ 3:35 AM
OhEmmGee.. Mode teruja giller. While flipping thru newspaper hari ni, terus mata tertumpu.

Jakel Shah Alam dibuka pada 24 April 2010

Hahaha. Suke suke suke. Patutla tadi masa lalu depan Jakel Shah Alam, dah nampak pekerja die dok lap-lap cermin. Ada khemah bagai. Meriah nokkk!

Apa lagi Nahwal, kata nak cari kain untuk family, serang jangan tak serang. ekekee.

To orang Shah Alam, selamat bershopping!!