..all about her preps to become a bride…

Mahu baju Zery Zamry? May 23, 2010

Filed under: promosi,random — nurathiah84 @ 3:47 PM
Terbaca status Zery Zamry kat facebook. Terus click kat link blog Zery. Oh my, dia nak jual design-design die yang dulu. If only i tak tempah baju tunang lagi, harus i grab one!

RM1200

RM1000

RM600
Owh, i adore the third pic. Untuk baju raya bole? ekekeke.
More from his site: Zery Zamry

Advertisements
 

Anyone, interested? May 12, 2010

Filed under: promosi,random — nurathiah84 @ 12:51 AM
Ini kesah nak tolong kawan.
Cik adik manis, Nahwal mahu mencari orang ganti untuk slot Ayang Kamell pada:
25 Septemper 2010 (Daytime)
Anyone yang masih mencari MUA?
Ayang Kamell makeup cantek.
Nah, hasil air tangan Ayang Kamell:


More pictures to view, click:
So, for those yang nak tau his rate and others, kindly contact cik adik manis Nahwal.
Email to contact: nurun_nawal@yahoo.com
Blog to view: Ini Perempuan Jujur
Don’t worry, makeup rate die tak exceed 1k.

 

Jakel Shah Alam dibuka esok. April 23, 2010

Filed under: promosi,random — nurathiah84 @ 3:35 AM
OhEmmGee.. Mode teruja giller. While flipping thru newspaper hari ni, terus mata tertumpu.

Jakel Shah Alam dibuka pada 24 April 2010

Hahaha. Suke suke suke. Patutla tadi masa lalu depan Jakel Shah Alam, dah nampak pekerja die dok lap-lap cermin. Ada khemah bagai. Meriah nokkk!

Apa lagi Nahwal, kata nak cari kain untuk family, serang jangan tak serang. ekekee.

To orang Shah Alam, selamat bershopping!!

 

Promo: Rumah Kebaya March 16, 2010

Filed under: promosi — nurathiah84 @ 5:26 AM
Saje nak tolong promo tentang Rumah Kebaya. Rumah Kebaya sekarang sedang adakan promosi untuk 5 hari sahaja! 5 hari je tau, bukan 5 minggu atau 5 bulan. Bukan! Dari 15Mac2010 – 20Mac2010. Mari tengok iklan dari Rumah Kebaya:


Menawarkan harga paling rendah starting from RM450 untuk sepasang lelaki dan perempuan. Hui, berbaloi. Jadi, apa lagi, sila buat appointment sekarang. Limited to 10 orang terawal sahaja.

Ada T&C. Click here: Rumah Kebaya

Sesiapa rasa memang berminat dengan baju dari Rumah Kebaya, sila lah buat appoinment. Hihi. My fav dari Rumah Kebaya:

Baju Anil. Hihi.