..all about her preps to become a bride…

Pameran Pengantin di MidValley July 1, 2010

Filed under: pameran pengantin — nurathiah84 @ 4:13 PM
I rasa, I lah paling lambat update tentang pameran pengantin ni.
Hehe.
Busy la saya sekarang ni.
Dah start new semester.
Thesis writing pulak.
Baca blog B2B pon sepintas lalu.
Kadang sempat tinggalkan comment, kadang tak sempat.
Sigh.
Comment kat blog sendiri pon tak ter-reply lagi.
Nanti I reply. Promise! =))
Eyh, termelalut.
JOM PERGI PAMERAN PENGATIN, JOM!
Kalau Dina Halim kasi harga baik punya, I nak letak deposit terus.
Dengar kata Dina Halim nak revised harga untuk pakej 2011.
Sigh.
Dari pameran pengantin yang lepas lagi, i dok berangan mahu pelamin ala-roman Dina Halim tuh.
Berangan aja la mampu dek non oi. Hehe.
Ada tak eyh, yang buat pelamin ala-roman ni selain dari Dina Halim?
Takpe, esok kita tengok harga macam mana ya.
Mintak, mintak jantung tak bergegar.
Haha.

Kalau ada yang cam I tanpa mekap, tegurla.
Wave, “Hye CikBelle”
Ok, i tau kita kawan blog.
Finally, dapat jumpa in person.
Yeay!
I pergi esok, Jumaat.
I heret adik lelaki I.
Pedulik kalau dia buat muka bosan, i pedulik hapa.
Kejam kan kakak macam I?
Wahahaha.
Nanti I balik, I update secara pantas ok.
Hehe.
Daa.
 

7 Responses to “Pameran Pengantin di MidValley”

  1. si kecil Says:

    cik belle, nk pegi bila? kalo jumpa n cam, tegur ye..hehe

  2. Amalina Says:

    i tak pegi kot..lagi dua bulan nak kawen..sekali i pegi n berkenan kat something yg tade dlm plan/budget..haru biru plak nanti..hahahhahave fun to those yg pegi ye =)

  3. didieadila Says:

    ala2..i pergi sabtu!hehehhee..

  4. nuptiles Says:

    im going sabtu tengahari..

  5. SyimaSyaz Says:

    saya gi esok!! sabtu…

  6. Cik Belle Says:

    si kecil: awak.. awak pergi bile? kite dah pergi tadi. tapi tak puas. haha. nak pergi lagi hari ahad ni. eheheAmalina: owh, lagi 2 bulan.. mesti dah lengkap semuanya kan? ehehe..didieadila: ow okk.. aish.. tak kesempatan la nak jumpa jumpa. sighh.nuptiles: haish, ramai pergi sabtu. sobs. SyimaSyaz: ala.. kenapa pergi sabtu.. kalau tak, boleh jumpa-jumpa minum2.. ehehe. takde orang ke nak pergi hari ahad? huhu

  7. choclairissa Says:

    i pegi jgk..sempat book videographer..sgt best p pameran pengantin..rase xnk balik..haha kot2 kite ade terserempak tp xkenal kn?🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s