..all about her preps to become a bride…

Hantaran: Sugar cookies June 7, 2010

Filed under: engagement,hantaran — nurathiah84 @ 5:43 PM
I’m so excited to blog about my cookies that I ordered from CupcakesChek. Dah selamat tiba pagi tadi. Hehe. The owner was so kind to give extra 2 pieces of cookies untuk rasa-rasa. Hehe.
Sampai aja rumah, terus terkam nak gigit cookies. Hihi. Bukan sahaja comelll, tapi sedap!! Nom, nom, nom, tak cukup satu. Mahu lagi dan lagi dan lagi. Timbul rasa menyesal order sikit aja. Sigh. Sampai adik-beradik geram nak gigit sama, I cuma kasi satu sorang sahaja. Haha. Kesian mereka, dapat kakak kedek macam I. Huhu.
Then, terus excited nak ‘gubah’ jadikan hantaran. Bersemangat sungguh ok! Dan, hasilnya.. Huhu. Simple sahaja. Malu nak preview lebih-lebih. =))

Dan, sekarang you all dah ada idea la kan, rupa hantaran saya. Hehe. The theme colour is pink+silver+white. Simple-simple sahaja semuanya. =))
Owh, hampir terlupa. To those yang query about cookies size, ini comparison yang I boleh buat. Besar. Lebih besar dari syiling RM0.20. Haha. Takde syiling RM0.50. Maaf ya! Sangat-sangat puas hati dengan size-nya, rasa-nya, service dari Kak Ayu dari mula berbalas email hinggalah dah selamat deliver. Memang tip-top! HIGHLY RECOMMENDED!

Besar, memang puas hatilah dengan harganya! =)
=)
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s