..all about her preps to become a bride…

Nice blogger award! May 26, 2010

Filed under: T.A.G — nurathiah84 @ 12:01 PM
Hari ni I dapat award! Tihihi. Hutang entry tagging sebenarnya. Hehe.

Buat ucapan kepada pemberi award dengan penuh perasaan sekali:
” Owh, Miss Eilaz, thank you for this award! Tihihi. Comel bangat! “
Apa yang bermain di fikiran korang sekarang ini:
Gulp! Lagi 2weeks ++, banyak lagi tak settle. Risau serba-serbi!
Apa nama samaran korang:
Cik Belle
Berikan 3 orang yang korang sayang:
3 orang je? Alaa.. nak sayang semua. Erm, my mom, my dad, my sayang. Heh
Panggilan untuk si dia:
Alahai, kalau letak sini, mesti kamu muntah. Haha. Lebih baik, dirahsiakan. Huhu
Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa:
Owh, please, bring me to Paris! Heh
Blog yang korang suka visit:
Blog B2B
Tag award kepada 15orang yang korang nak tag:
To all my followers! Hihihi. Thank you korang kerana sudi jadi follow blog I. =)
To all bloggers yang nak award ni, sudi-sudilah copy ya! =)
Korang semua memang nice blogger-lah!
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s