..all about her preps to become a bride…

Pulut Kuning VS Wedding Cake May 19, 2010

Filed under: ideas,pulut kuning — nurathiah84 @ 5:39 AM
Saya penggemar pulut kuning. Bukan senang nak jumpa sekarang pulut kuning di kenduri orang. Tapi, minggu lalu ada ke kenduri kawen jiran, dan sungguh teruja bila jumpa pulut kuning. Hehe. Dan teringin rasanya mahu pulut kuning buat santapan di malam nikah.

Alololo, comelnya ada burung-burung.
Dan, buat tetamu, boleh pack kecil-kecil sebagai doorgift. Senang, semua boleh rasa pulut kuning bersama rendang.

Boleh tak letak pulut kuning as hantaran? Tak pelik kan? Ke pelik? Huhu.
Atau, ada yang mahu pulut kuning di hari wedding?

Tepuk dada, tanya selera. Tihihi.

Source: Here
Eyh, I ni macam nak promote D’Flowers Cake pulak. Tak eyh. Saje terjumpa blog ni. Dan terpikat. Itu sahaja. =)
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s