..all about her preps to become a bride…

Anugerah Terhormat March 25, 2010

Filed under: T.A.G — nurathiah84 @ 2:32 AM
Comel la kamu semua… Hihi. Rasa diri ini begitu berharga. Cheyh, takde pasal. Anyway, a big Thank You to Xora, Faradiba, , Mazni Puteri, zLa dan Iqa!!! Sebab mereka menganugerahkan award ini kepada saya!! Teruja betul saya… Hihi. Jom tengok award apakah itu…:

.
.
.
.
.
.
.
.
Cheyh, saja nak suruh korang scroll lebih. Notty cik belle ni eyh. Haish. Tihihi.

According to them, I have to pass this award to other 20 bloggers yang lain yang mana I rasa mereka punya blog yang menarik, penuh info, atau apa sahaja sebabnya. 20 orang je? Ala.. kenapa tidak kepada semua pembaca tegar blog saya? Follower pon lebih dari 20 orang kan? This is hard to choose. Takpe, kita cuba ok. =) Saya nak kasi pada yang belum dapat award ni yer. Jadi, kita boleh sama-sama kongsi excitement rasa diri ini dihargai! Tihihi.


♥LAYLA RAHMAN ♥
ReLyZa
w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a
Durruz


ShalinzZ85
bitsANDpieces



faratul
lynda
ElyaElmo
cik yaya



Fuhh, akhirnya dapat jugak tag 20 bloggers. Harap korang sudilah terima yer. Hihi. Selamat berblogging! Rajen-rajen tulis blog yer. Hihi
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s