..all about her preps to become a bride…

Bukan senang nak jawab nieh… March 23, 2010

Filed under: T.A.G — nurathiah84 @ 2:58 AM
Sebab kena tag oleh Nasyrah Naim dan Zainur, maka wujudlah entry ini. Lebih kepada sesi berkenalan dengan Cik Belle dan pasangan Cik Belle. Ngee.

1) Siapakah diri anda di rumah?
– Seorang kakak yang selalu dibuli oleh adik-adiknya. Dari cuci pinggan, mop lantai, masak hidangan, jemur baju, semuanya lah.. kakak yang buat. Hadoi. Al-kisah seorang kakak bersama 3 orang adik lelaki. Sedey tak?

2) Siapakah diri anda disamping rakan?
– Teman makan, teman gossip, teman shopping, teman duka-lara, teman gelak-gelak, a driver, teman teater bersama, a banker – eyh ni bukan. Ha-ha. Segalanya aku untuk mu lah, pendek kata. Heh.

3) 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
– A bungalow with a swimming pool. Tercapai tak agak-agak eyh? Heh. Dalam mimpi boleh la kot eyh.
– Mahu ada title Dr. sebelum nama saya boleh? Hihi. InsyaAllah.
– Mahu katil putih itu
– Mahu punya BMW
– Mahu punya designer handbag, at least satu pon cukupla. Hehe.

4.Siapakah nama pasangan anda?
– Nama manja, Amin. Hahaha. Tak boleh bagitau nama penuh, bahaya. Tihihi.

5.Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
– Seorang yang tenang
– Bertanggungjawab
– Pandai hormat orang tua
– Teman suka-duka saya
– A loving person, sangat memahami, a mind-reader, haha,

6.Bila tarikh anda couple?
– 12 November 1999

7.Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
– Bila cermin kereta kena pecah oleh pencuri tak guna. Dahla sengkek time tuh, nak kene repair cermin pulak. Parents tak tahu sampai sekarang. =| Oh, saya berkongsi rahsia bersama anda. How, lucky!

8.Lagu tema cinta anda?
– Bukan cinta biasa by Afgan

9.Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
– Takde kot.

10.Tag 10 rakan anda yang lain

Pilih secara random, dan kita lihat siapa yang kena.. Hihi. Sila buat entry khas yer. Heh

Atiqah Mutaza
missbutterfly
Durruz
sk
faradiba
A W E E N N Y E
Xora
faratul
elyina
ZLA

Sekian sahaja.

Entry seterusnya nak hapdet pasal ‘meet the designer session’ dan ‘of my official photographer’. Hihihi.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s