..all about her preps to become a bride…

Untuk flower girl March 5, 2010

Filed under: flower girl,ideas — nurathiah84 @ 4:25 PM
Ke Nilai petang tadi with my mom. Saje mahu mencari bunga-bunga artificial untuk hiasan dalam rumah. Waktu sampai, hujan dan tak berpeluang berjalan merata-rata. Singgah menyinggah beberapa kedai dan terjumpa ini:

(Maaf, kualiti gambar tidak memuaskan. Over exposure, orang kata. =P)

Love shaped basket.
Suit for your flower girls kan.
Letak rose petals dalam.
Untuk ditabur-tabur.
Meriah. Huhu.
White colour basket.
English design deco.

Jumpa ini di:
Rafflesia Classic Collection, Nilai 3

Price:
Small = RM15
Large = RM19
(Belum Nego)

Berdepan dengan kedai kain Suria tak silap. Jangan risau, kedai kain Suria tuh besar. Mesti nampak punya kedai ni. Hee.

I rasa berbaloi jugak beli bakul love shaped ni. Sebab dah siap deco. Huhu. Mane nak jumpa bakul bentuk love love ni. Cuma, kalau nak lagi meriah, kita pandai-pandailah tambah bunga kecil-kecil keliling bakul. Tambah jadi lagi meriah ok.

Tapi, kat KK Home Deco pon ade jugak bakul berhias renda bagai. Tapi, tak ingat berapa harganya. Kat Lovely Lace pon ade kan bakul berhias ni. Agak-agak murah ke eyh bakul love shaped ni yang berharga RM15?

I nak yang kecil je sebab membazir beli yang besar. Nak letak rose petals je pon. Heh. Ade jugak satu lagi kedai, sama bentuknyer, tapi harga mahal sikit. Yang bakul kecil pon die letak RM17. Tak perlu beritahu kedai mana. Tak nak ingat pon. Hoh.

So, paling murah i jumpa RM15. Ade lagi yang lagi murah? Ha-ha.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s