..all about her preps to become a bride…

Bunga rozet February 22, 2010

Filed under: ideas,random — nurathiah84 @ 3:51 PM

Ala, betul ke hape i tak tau macam mana nak eja. Haha. Tapi korang faham la kan hape ke die rozet nieh. Hehe. Ramai la yang suke bunga rozet ala crystal yang i jumpa kat jakarta tuh. Ada sape-sape murah hati tak nak amek order kiteorang? Hehe. I pon nak tumpang sekaki jugak. Huhu. Please, please, sesape nak pergi jakarta dan singgah tanah abang tak? Hehee.


Owh, lupe nak bitau, tax adalah IDR150k seorang. Sediakan wang rupiah secukupnyer ya. Hihi.

Lagi tips, better bawak USD dari RM. Sebab, kalau kite kehabisan rupiah yang ditukar di Malaysia, rugi banyak kalau kite tukar RM ke rupiah. Diorang kate RM tak laku. WTH. Haha. So, bawak la USD. Sebab diorang amek tinggi, untung la kite. Kalau xnak, tuka siap-siap kat Malaysia. Hee.

Owh tambahan tips, sila bawak beg lebih. Beg kain yang boleh lipat-lipat letak dalam beg. Sebab, sure u all akan memerlukan beg tambahan. Jadi, save money dengan bawak beg lain. Ngee

Eyh, sape nak pergi Jakarta dan nak niaga bunga rozet nieh?
Saya nak pesan jugak. Huhu.
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s