..all about her preps to become a bride…

Square white plate II February 5, 2010

Filed under: engagement,hantaran — nurathiah84 @ 5:16 AM
Yeay, finally, i da jumpa square white plate tuh. Ehehe. Thanks to all of you yang drop comments. Sangat-sangat berterima kasih.

So, i manage to grab this at SSF, KL. Sangat teruja sebab harganya sangat la murah. Rm5.90. Ade less ok. Tehehehe. Before less, harganya Rm11.80. Comes in two sizes, kecil dan besar. So, I grab yang kecil je coz takut tak muat dulang nanti. Heh. If anyone of you yang tertanya-tanya berapa la harganya yang saiz besar tuh, murah jugak, cuma Rm9.50 after less. Before less, dalam RM18.90. Hee.

So jalan-jalan kat SSF, cuma tengok-tengok barang lain dan catit harga barang. Heh. So ini anatara yang sempat snap pic.

1) Cake stand – RM30 (before price nyer ialah RM58)
Tak tahula sesuai ke tak untuk letak atas dulang hantaran tuh.


2) I macam berminat dengan pinggan berombak-ombak ni. Nak letak buah-buahan. Sekejap angkat, letak balik. Lepas tuh angkat balik, then letak. Erghh. Can’t decide harus beli or tak. Heh. RM14++ kot. Not sure. Before less, pricenyer RM49 if im not mistaken. Nyanyuk sungguh I. I nak buat research lagi, patut or tak beli this kind of plate. Ergh.

Sebelom ke SSF, I singgah SOGO dulu. Yer, SOGO sentiasala ade sales. I tak tahu bila nya SOGO tak sales. Ade 2 mende memikat hati I. Tapi, once again, I tak boleh nak decide, berbaloi atau tak nak beli. Tapi, bila da drive pulang, I macam menyesal sungguh tak beli satu!


2-tier cupcake stand. Murah sangat. RM25.90. Once again, I can’t decide nak kasi cake ke cupcake ni. Adoi. Lepas tuh, dok fikir, lawa ke atas dulang hantaran nanti. Haa, macam tuh kusustnyer fikiran I. Orang cerewet slalunyer rugi.


At least kan, I amek je la yang single tier ni. Kan? Kan? Harga memang toksah cakap la. Memang mampu milik. RM15.90. So sampai sekarang memang menyesal tak beli salah satu. I memang malas nak jejak kaki kat KL. Dahla panas, jauh pulak tuh I nak menapak dari parking lot. So korang selalunya, pergi SOGO parking kat mana eyh? Cheyh, tanya macam nak pergi SOGO dan grab ni plak. =p

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s