..all about her preps to become a bride…

My TQ Tag February 5, 2010

Filed under: card,D.I.Y,engagement — nurathiah84 @ 2:12 PM

I menghabiskan masa I dengan mengdesignkan beberapa TQ tag. Bile jadi beberapa, I da pening nak pilih yang mana satu sebab semuanya I sayang kalau tak nak pakai nanti. Penat-penat design, alih-alih, tak mahu digunakan. Huhu. Sob3. Banyak lagi mende I nak kene belajar untuk set sizekan tag ni nanti, nak guna card nyer thickness macam mana, of budget lagi, either buat print sendiri lagi murah or hantar kedai lagi murah. Semuanya harus diambil kira. Heh. Sape nak save a copy, sila la.. I suka share dengan orang. Design yang tak seberapa pon. Hanya guna paint dan word. Yang sebetulnya, i google je. Heh. Lepas tuh rotate sane rotate sini, revert colour bagai, resize, dan macam lagi la. Lelah jugak la. Heh.


Design 1

Design 2

Design 3

Erm, I buat front and back view skali. Huhu. Lepas tuh, I da tak tahu nak choose yang mana satu. Hehehe. Nanti la, I dengar suara orang ramai. Haha. So, ya, sharing is caring. Sesape nak gune template ni, gunala. Resize ikut kehendak memasing. Dan tryla main2 dengan colour, font semua. Seronok, I tell U. hehe
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s