..all about her preps to become a bride…

Pameran Pengantin 2010 January 5, 2010

Filed under: random — nurathiah84 @ 3:38 PM
Rindu betul rasa dengan blog. Been away for 2 days. Sebok tolong bestie punya majlis on 3hb hari tu. Will upload pic soon once dapat pic from my bestie.

Today i just want to blog about Pameran Pengantin Malaysia 2010 yang akan diadakan di Ampang Point Shopping Centre. 6hb Januari – 10hb Januari 2010. Meaning esok ok da start. Ehehee. So sesapa yang bekerja di area Ampang, sila sila pergi jengok OK. dan make sure, report about it di blog ya. share la something.

InsyaAllah, I will be there on 7th January since I have two classes to attend tomorrow. Pagi satu kelas, malam satu kelas. So, in between agak2 sempat tak i cilok ke KL sekejap yer? Tihihi.

4 hari punya pameran i rasa memang cukup sesuai sangat. Amek pamphlet from all vendors, lepas tuh balik rumah tengok2 compare price, survey sikit dekat inet, then next day or next two days, come again and bargain first ya! Hihi. Berkenan, letak depo terus to secure the date. Pameran Pengantin kali ni, i cuma nak check out on pelamin bertunang and fotographer. Tuh main. Lain-lain, boleh jengok untuk doorgift and hantaran maker, maybe on canopy, caterer ke..

Kalau ade aim mane-mane bridal boutique, make sure u know their price. Kalau beza banyak, then, i think bagus jugak untuk letak depo. Tapi, kalau harga same aje, make sure tanya ade ape-ape free gift tak. Heh. =P dapat free handbouquet pon da kire ok da tuh. =) kalau tak tahu diorang punya harga on certain things, make sure u have certain budget ya. Amek vendor yang paling reasonable price nye.
So goodluck ladies! Nanti report jangan lupa yer.. Ehehe.
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s